Нашите клиенти

Благодарение на VectorC.net ние успяхме да постигнем по-голям ръст в продажбите си.

ИВАН ПЕТРОВ, ПРЕДПРИЕМАЧ

Стартиращ бизнес

Омръзна ли Ви да работите за някого и да ставате всеки ден в седем сутринта, да ходите от 8 на работа и да се прибирате късно вечер, изморени от живота? Случвало ли Ви се е да искате да отидете на почивка, за която трябва да спестявате цяла година? Искате ли да започнете ваш собствен бизнес с минимална инвестиция, който да развиете с времето?
А готови ли сте да направите тази промяна сега?
Ако отговорът е ‘да’ то Вие сте попаднали на правилното място. Ние от Vector China ще Ви предложим най-добрите оферти и ще Ви дадем нашето професионално мнение относно продукт, който искате да продавате.
Можете да се възползвате от безплатната консултация относно продаваемостта на дадения продукт, както от предложенията за сходни продукти, които биха били добра комбинация за стартовия бизнес. Просто направете запитване чрез формата за контакт или звъннете на телефон 0887 553 203 . Отговаряме на всеки един имейл и връщаме всяко едно пропуснато обаждане.

Малък и среден бизнес

Вече имате собствен бизнес, който сте развили до някаква степен, но има неща, които все още куцат? Дразните се на доставчиците, които идват да ви предлагат скъпа стока? Искате ваш собствен продукт под ваша марка, който да наложите на пазара? Ние ще Ви свържем пряко с производителите, които ще брандират продукта според вашите изисквания и желания.

Времето е най-ценното в човешкото ежедневие и в един бизнес то е основополагащо. Защо да си губите времето, пишейки постоянно имейли до доставчици и звънейки непрекъснато, като може да вложите всичката тази енергия в подобряване на Вашия бизнес, като оставите целия този товар в нашите ръце.

Посредничество

Предлагаме пълно съдействие и посредничество с избрани производители. За повече информация се свържете с нас.

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+359 887 553 203

Viber
Email