Често задавани въпроси

 Необходимо е да се обадите на телефонния ни номер или да изпратите имейл и да ни споделите идеята си, след което ние ще ви разясним отново цялостния процес и ще приложим дългогодишния си професионален опит, за да ви бъдем максимално полезни.

Нашите специалисти от отдел поръчки поемат цялата отговорност за договарянето на най-ниски цени, изпращането им до партньорски офис в Китай, след което нашите китайски партньори грижливо преглеждат всеки един продукт за качество и чак след това го изпращат до България.

Работим с няколко куриерски фирми, които работят с различна бързина. Спрямо интересите ви и нуждите ви ние ще се съобразим и ще използваме фирмата, която вие изберете. Една доставка може да варира от 2-3 дни до 2-3 седмици в зависимост от цената на доставка и куриерската фирма.

Има две възможности – едната е да я получите от най-близко пристанище, а другата на адрес. При нужда от съдействие, можете да използвате опцията ние да вземем пратката вместо вас от митница и да Ви я доставим на удобен за вас адрес.

Ние Ви даваме продуктите на поръчкова цена от фабриката без никаква надценка, като единствено заплащате процент от цялостната стойност на поръчката, като гарантирано крайната цена, която ще заплатите е много по-малка от цената, която бихте изискали сами – използваме много големи отстъпки и нашите специалисти изискват най-ниските цени за продукти.

Да можете, стига да покривате изискванията за минимална поръчка на фабриката.

Готови ли сте да се присъедините?

Ние работим с едни от най-популярните фирми производители. Можете да разчитате на нашето пълно съдействие в процеса на работа.

ФИРМИТЕ С КОИТО РАБОТИМ

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+359 887 553 203

Viber
Email